סיפורו של קרפ צרפתי

אז איך אתם מתקדמים בהכנות של חג הפסח?
התחלנו לחסל את כל החמץ שיש לנו בארונות,אתם יודעים כל הקמח,פסטות וכל מה שרק אפשר.
בעיצומם של נקיונות פתחתי את הארון וגילתי חבילת קמח עם בערך כוס אחת של קמח.
חשבתי מה כבר אפשר להכין מכוס אחת ויחידה של קמח?
משהו טעים,רצוי שיהיה מתוק ורצוי שיהיה מושחת כמו שאני אוהבת.
כך התחיל סיפורו של הקרפ הצרפתי.
בטוחה שאתם רוצים לדעת איך הכנתי אותו אז המתכון לפניכם.

מצרכים:
2 ביצים
כף שמן
כפית תמצית רום
כפית סוכר
4 כפות מים 
1 כוס חלב
1 כוס קמח

אופן ההכנה:
לערבב את כל המצרכים לפי הסדר עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
לחמם מחבת,לקחת מצקת ולהכין את הקרפים.

*את הקרפים שלי מרחתי בממרח נוטלה ופזרתי מעל קוקוס מעל הקרפ לזיגוג שמתי סירופ שוקולד של הרשיס אבל כל אחד יכול להכין לפי טעמו האישי והרעיון הזה בגדר המלצה חמה.

בתאבון!







תגובות

רשומות פופולריות