אורגני מעוצב-חברת "אחוה" משיקה טחינה אורגנית רגילה ומלאה בעיצוב חדש


חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ומוצרי מאפה, יוצאת במיתוג מחדש לאריזות הטחינה האורגנית מתוצרתה. החברה משיקה טחינה אורגנית רגילה וטחינה אורגנית מלאה בעיצוב חדש, השם דגש על יתרונותיה של טחינה אחוה – היותה טבעית לגמרי, ללא תוספת מלח ועשירה בערכים בריאותיים כמו סידן, ברזל ובסיבים תזונתיים. 
על פי דו"ח סטורנקסט לשנת 2017, מותג הטחינה של חברת "אחוה", הינו המותג הנמכר ביותר בישראל לשנת 2017, הובלת שוק עליו שומרת אחוה בשנים האחרונות. על פי הדו"ח, מחזיקה "אחוה" בנתח שוק כספי של 32.5% בקטגוריית הטחינה הגולמית ובנתח שוק כמותי של 41.6%. לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של "אחוה", הטחינה ללא ספק ממשיכה במגמת עלייה בביקוש. אחוה מובילה בפער לא קטן זאת משום שאחוה מוכרת את תוצרתה הטבעית והאיכותית במחיר שווה לכל נפש כחלק ממדיניות המחירים שלה. לדבריו, העיצוב החדש לאריזות הטחינה האורגניות של החברה הינו המשך ישיר לעיצוב החדש שהשיקה אחוה לפני כשנתיים לטחינות מתוצרתה, מהלך אשר הוכתר בהצלחה רבה ונהנה מאהדת הקהל.
כשרות הבד"ץ העדה החרדית ירושלים (פרווה).
מחיר מומלץ לצרכן: 10 – 13 ₪ לאריזת 500 גרם. 
להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות.
מתכון לסלט סביח עם טחינה אחוה
מצרכים:
3 חצילים בינוניים 
4 תפוחי אדמה 
4 מלפפונים
4 עגבניות
צרור כוסברה
צרור פטרוזליה
5 ביצים קשות
1 קופסא זיתים משומרים
7-8 כפות טחינה מלאה אורגנית של אחוה
4 כפות שמן זית
מיץ סחוט מלימון אחד
2 שיני שום
אופן ההכנה:
1.לבשל את תפוחי האדמה עד להתרככות ולחתוך לקוביות,להוסיף לתפוחי אדמה 2 שיני שום כתושות מעט פלפל שחור ושמן זית ולערבב.
2.לחתוך את החצילים לקוביות לתבל במלח ולהכניס לתנור 200 מעלות עד להשחמה.
3.בקערה גדולה לחתוך את העגבניות,מלפפונים,כוסברה ופטרוזיליה.
4.להוסיף לסלט את תפוחי האדמה ואת החצילים והזיתים להוסיף מלח,שמן,מיץ לימון ולערבב היטב.
5.לחתוך את הביצים ל4 רבעים ולהניח מעל הסלט.
6.לערבב בקערה טחינה אחוה עם מעט מים עד לקבלת המרקם הרצוי של הטחינה שאתם אוהבים,להוסיף מעט מלח ומיץ לימון ולשפוך מעל הסלט.
בתאבון!!



תגובות

רשומות פופולריות