עוגיות אלפחורס נימוחות וטעימות

אין כמו עוגיה טעימה לצד כוס קפה,לקפה של הבוקר או לקפה של אחר הצהריים,שמתחשק להתפנק בעוגיות ביתיות וטעימות אין כמו עוגיות אלפחורס.
עוגיות נימוחות שמלאות בריבת חלב וקוקוס שמשאירות טעם של עוד...

משתפת אתכם במתכון קל,פשוט ובעיקר טעים לעוגיות אלפחורס מנצחות.

מצרכים לכ 20 עוגיות:
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
שליש כוס סוכר
2 חלמונים
גרידה מחצי לימון
2 כפות חלב
1 שקיק סוכר וניל
4\3 כוס קונפלור
1 כוס קמח תופח או לחילופין כוס קמח רגיל+כפית א.אפיה
צנצנת ריבת חלב
קוקוס טחון

אופן ההכנה:
1.לערבב יחד חמאה,סוכר לבן,סוכר ווניל.
2. לאחר מכן להוסיף חלמונים,חלב,גרידת לימון ולערבב היטב את כל התערובת.
3.להוסיף את הקונפלור ואת הקמח לאחר ניפוי.
4. ללוש את הבצק לבצק אחיד חלק ונוח לעבודה,אם הבצק דביק מידי ניתן להוסיף עוד קמח עד לקבלת בצק במקרם נוח לעבודה.
5. לרדד את הבצק במשטח מקומח לעובי של בערך חצי ס"מ ולקרוץ עיגולים בינוניים מכוס או מקורץ עוגיות.
6. לחמם תנור מראש לחום 175 מעלות.
7. להניח את העוגיות בתבנית עם נייר אפיה ולאפות בערך 10 דק עד העוגיות מוכנות וטיפה רכות,להזהר מאפיית יתר.
8.להניח את העוגיות בצד להתקרר.
9.לאחר שהעוגיות התקררו למרוח על עוגיה ריבת חלב ולסגור עם עוד עוגיה נוספת,מגלגלים כל עוגיה בקוקוס הטחון.

בתאבון!!





תגובות

רשומות פופולריות