חברת "ליב" משיקה טופו בטעם טבעי ואתם מקבלים ממני מתכון מנצח לאצבעות טופו ופירה ירוק

חברת ליב משיקה טופו בטעם טבעי וטופו אורגני באריזת חיסכון חדשני.
הטופו נמצא באריזה חדשנית המחלקת את הטופו ל 2 אריזות חיסכון לשמירה על הטריות.
הטופו עשיר בחלבון ללא חומרים משמרים וללא הנדסה גנטית.
מחיר מומלץ לצרכן כ 15.90 ש"ח לאריזת 500 גרם.
ניתן להשיג ברשתות המזון ובחנויות הטבע הפרטיות.

מתכון לאצבעות טופו:
מצרכים:
מארז טופו בטעם טבעי של ליב
כף שטוחה מלח
חצי כפית מרק עוף פרווה
חצי כפית פלפל שחור
כפית כמון
כף רוטב ברביקיו
כפית רוטב אלף האיים
4 שיני שום
3 כפות שמן זית
2 ביצים

אופן ההכנה:
לחתוך את הטופו למקלות.
להוסיף את כל התבלינים והרטבים והשום,לערבב את הביצים ולשפוך הכל מעל הטופו.
להשרות לכמה שעות במקרר.
להוציא מהמקרר ולצפות בפירורי לחם,לטגן במחבת חמה עם שמן עד להזהבה.


מתכון לפירה ירוק:
מצרכים:
5 תפוחי אדמה
200 גרם אפונה ירוקה
1 בצל
100 גרם חמאה
1 תיבולית בזיליקום
חצי כפית פלפל שחור
כף מלח
4\3 כוס חלב
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות קטנות ולבשל במים עד להתרככות.
להמיס את החמאה במחבת ביחד עם מעט שמן זית ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה.
לאחר מכן להוסיף את הבזיליקום,מלח,פלפל,ואפונה ולטגן היטב עד להתרככות האפונה.
את תפוחי האדמה שבישלנו מסננים מהמים.
לוקחים את תערובת האפונה יחד עם תפוחי האדמה ומועכים לפירה.
לוקחים את הפירה ומחזירים לסיר מוסיפים את החלב ועוד כף חמאה ומבשלים על אש קטנה עד שהפירה מקבל מרקם רך וקטיפתי.

בתאבון!



 









תגובות

פוסטים פופולריים